NL | EN

Testimonials


"Soetkin is een ijzersterke coach. Ze is verhelderend, to the point en kundig op alle levels. Ze brengt je chart met een geweldige energie - zo blij dat je op weg bent je volle potentieel toe te eigenen."

Hannah de Groot

"Soetkin helpt mensen te zien hoe ze een leven kunnen leiden in lijn met hun zijn. Dit brengt rust en duidelijkheid. Ik vond het zo waardevol dat je kon duiden in welke levensfase ik nu zit en wat er nog zit aan te komen. Het heeft me enorm geholpen om met vertrouwen mijn eigen toekomst te beginnen creëren."

Hans Vandenberghe

"De impact van Human Design zal levenslang blijven nazinderen. Een werkelijke eye-opener. Van bij het intake-gesprek stond ik versteld hoe getrouw en precies mijn Design in kaart werd gebracht. Het is bijna niet te vatten hoe accuraat. Dit heeft (om het in termen van Human Design te zeggen) heel wat poorten tot mezelf geopend. De manier waarop Soetkin bepaalde patronen (her)kadert en weerlegt werkt enorm verhelderend. Jouw kennis en impact zijn van grote waarde."

Elien Veldeman

"De toelating/aanmoediging krijgen om helemaal mezelf te zijn, ervaarde ik als enorm bekrachtigend!"

Frauke Hamerijck

"Ik raad het traject bij Soetkin aan aan iedereen die dichter bij zichzelf wil komen, zichzelf beter wil leren kennen en klaar is om de teugels van z’n leven weer in handen te nemen."

Elke De Vuyst

"Je neemt standpunten in en dat was een verfrissing. Je vragen zijn gericht en betekenisvol. Je bent erg goed in luisteren, maar ook in spreken en duiden. Je bent warm en doelgericht. Niet alles is perfect, want het werk is niet af. Maar ik voel me nu veel beter uitgerust om zelf de valkuilen te detecteren en bewuster om te gaan met keuzes. Jouw positieve impact op de mensen is onmeetbaar en onpeilbaar diep."

David D.S.


Maak jouw eigen website met JouwWeb